Konfirmation

Menu 1

Forret

Bagt laks, marinerede tigerrejer, dild og citron
Tortillawrap med bresaola, pesto og salat.
Brød, smør og dressing.

Hovedret

Oksemørbrad
Svinefilet stegt som vildt.
Petit kartofler med timian og citron.
Klassiske flødekartofler eller halve bagekartofler.
Grønsalat med blomål, asparges, syltede rabarber og saltede mandler.
Romaniesalat med grillede peberfrugter, bagte glasserede rødløg og feta.
Melonsalat med bær.
Skysauce.

Dessert

Fyldig chokoladekage med chokolademousse.
Hjemmelavet vaniljeis.
Hindbærsauce.
Frisk frugt på fad.

Menu 2

Forret

Tunmousse med rejer og garniture.
Cæsarsalat med kylling, sprød bacon, bagte tomater og saltede mandler.
Brød, smør og dressing.

Hovedret

Hvidløg- og rosmarinstegt kalveculotte.
Svinefilet stegt som vildt.
Sesamkartofler.
Klassiske flødekartofler.
Sommersalat med frugt og bær.
Pastasalat med pesto og feta.
Klassisk broccolisalat.
Skysauce.

Dessert

Hjemmelavede pandekager
Tre slags is.
Sauce og krymmel
Frisk frugt på fad.