Menu 1
Forret
Tarteletter med høns i asparges, persille og cherrytomat
Hovedret
Krydret rosa-stegt kalveculotte.
Mørbrad i flødesauce.
Nye kartofler med urtesmør.
Klassiske flødekartofler.
Melonsalat med feta.
Broccolisalat med bacon.
Dessert
Islagkage med tre slags is.
Frisk frugt på fad.
Menu 2
Forret
Tunmousse med rejer og garniture.
Caesarsalat med kylling og klassisk dressing.
Brød og smør
Hovedret
Kalvefilet med urter.
Filet af gris stegt som vildt.
Klassiske flødekartofler.
Græske kartofler.
Græsk salat med feta og oliven.
Melonsalat med bær.
Broccolisalat med bacon.
Rødvinssauce.
Dessert
Cheesecake med mango og physalis.
Brownie serveret med hindbærsauce.
Hjemmelavet karamel is.
Frisk frugt på fad.