Konfirmation 2020

Menu 1

Forret

Tarteletter med høns i asparges, persille og tomat.

Hovedret

Kalveculotte med urter.
Kylling med bacon.
Klassiske flødekartofler.
Marinerede petitkartofler.
Melonsalat med bær.
Pastasalat med pesto.

Dessert

Islagkage på mandelbund med tre slags is.
Frisk frugt.

Menu 2

Forret

Bagt laks med årstidens garniture.
Tigerrejer med chili og hvidløg.
Hjemmebagt brød, smør og dressing.

Hovedret

Oksemørbrad.
Farseret unghane.
Græske kartofler med urter.
Nye kartofler med citron og timian.
Tomatsalat med mozzarella.
Sommersalat med frugt og bær.
Broccolisalat med bacon.
Rødvinssauce.

Dessert

Brownie og hjemmelavede pandekager med tre slags is.
Frisk frugt på fad.