Den lette
Sild med karrysalat
Rødspætte med remoulade og citron (1 pr. person)
Tarteletter med høns i asparges (2 pr. person)
Frikadeller med spidskålsalat (2 pr. person)
Ris ala mande med kirsebærsauce.
Rugbrød og smør.
Bemærk at nogle retter kræver let tilberedning, f.eks. lunes før servering.
Alle retter bliver anrettet i skåle og fade som efterfølgende skal returneres.
Den kolde
Marinerede sild med karrysalat.
Æg med rejer og mayonnaise.
Bagt laks med garniture og dressing.
Sylte med rødbeder, kapers og sennep.
Rullepølse med sky, karse, italiensk salat og rødløg.
Hønsesalat med bacon og spirer.
Ostefad med tre slags ost, sødt og salt.
Ris ala mande med kirsebærsauce.
Rugbrød, franskbrød, smør.
Alle retter bliver anrettet i skåle og fade som efterfølgende skal returneres.
Den lune
Marinerede sild med karrysalat.
Rødspætte med remoulade og citron.
Lun leverpostej med bacon og svampe.
Tarteletter med høns i asparges.
Frikadeller med spidskålsalat.
Medister med grønlangkål og brunekartofler.
Ris ala mande med kirsebærsauce.
Rugbrød og smør.
Bemærk at nogle retter kræver let tilberedning, f.eks. lunes før servering.
Alle retter bliver anrettet i skåle og fade som efterfølgende skal returneres.