Julefrokost 2020

Julefrokost – menu 1

Bemærk at nogle retter kræver let tilberedning, f.eks. lunes før servering.
Min. 4 personer.

Menu

Sild med karrysalat
Hjemmepaneret rødspætte med remoulade og citron.
Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise.
Tarteletter med høns i asparges.
Lun leverpostej med bacon og surt.
Medisterpølse med hjemmelavet rødkål.
Risalamande med kirsebærsauce.
Rugbrød og smør.

Julefrokost – menu 2

Bemærk at nogle retter kræver let tilberedning, f.eks. lunes før servering.
Min. 10 personer.

Menu

Sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte med remoulade og citron.
Bagt laks med rejer og dressing.
Lun Leverpostej med bacon og surt.
Tarteletter med høns i asparges.
Medister med grønlangkål og brune kartofler.
Gløgmarineret andebryst i skiver, hertil spidskålsalat med appelsin og valnødder.
Ostefad med gammelknas, brie og gorgonzola hertil sødt og salt.
Risalamande med kirsebærsauce.
Flutes, rugbrød og smør.