Julefrokost – menu 1
Bemærk at nogle retter kræver let tilberedning, f.eks. lunes før servering.
Min. 4 personer.
Menu
Sild med karrysalat
Hjemmepaneret rødspætte med remoulade og citron.
Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise.
Tarteletter med høns i asparges.
Lun leverpostej med bacon og surt.
Medisterpølse med hjemmelavet rødkål.
Risalamande med kirsebærsauce.
Rugbrød og smør.
Julefrokost – menu 2
Min. 10 personer.
Menu
Sild med karrysalat.
Hjemmepaneret rødspætte med remoulade og citron.
Bagt laks med rejer og dressing.
Lun Leverpostej med bacon og surt.
Tarteletter med høns i asparges.
Medister med grønlangkål og brune kartofler.
Gløgmarineret andebryst i skiver, hertil spidskålsalat med appelsin og valnødder.
Ostefad med gammelknas, brie og gorgonzola hertil sødt og salt.
Risalamande med kirsebærsauce.
Flutes, rugbrød og smør.