Festmenuer

Menu 1

Forret

Røget lakserose på agurkedip, Tigerrejer på spyd, Serrano skinke i tortillapandekage med cremet og smagfuldt fyld.
Hertil Bruchetta.

Hovedret

Helstegt oksemørbrad i skiver.
Petit kartofler på spyd med bacon svøb.
Gulerødder, asparges, grillede peberfrugter og forårsløg med birkes og ristede sesam i olie/eddike dressing.
Ristede svampe, med rødløg og råsyltet rabarber.
Rødvin sauce.

Dessert

Fyldig chokoladekage serveret med Vanilje is og hindbærsorbet, hertil friske bær.

Menu 2

Velkomst

Velkomst sandwich anbefales ved lang ventetid til spisning f.eks. ved bryllup.

Forret

Rimmet lavbagt laks på bund af dild salat med citron vinaigrette, hertil granatæble og hjemmebagt brød.

Mellemret

Bresaola i tynde skiver med olivenolie, parmesanost, ristede pinjekerner og friske grønne asparges, hertil bruchetta.

Hovedret

Helstegt oksefilet i skiver.
Petit kartofler i citron og rosmarin marinade.
Oste gratinerede fyldte tomater med pesto.
Salat med spæde blade, marineret bulgur, feta, persille, jordbær og honning ristede nødder.
Rødvin/skysauce.

Dessert

Bagt chokolade fondant med vanilje is og friske hindbær, hertil et lille glas med basilikums pannacotta med rabarberkompot og makroner.