Cookie- og Privatlivspolitik

Anvendelse af Cookies

Denne side anvender cookies til indsamling af statistik samt til at gøre siden mere brugervenlig for dig. Ved at anvende siden accepterer du brugen af cookies som beskrevet herunder.

Hvad er en Cookie?

En Cookie er en lille tekstfil der gemmes i din browser, der er altså ikke tale om et program eller lignende der kan aflure noget på din computer, tablet eller telefon. En Cookie er en slags digitalt “fodtryk” der gemmes i din browser.

Hver gang du besøger denne side vil din browser automatisk sende sidens cookies med i din forespørgsel. På denne måde kan siden genkende dig (din computer, tablet eller telefon) og anvende denne information til f.eks. at tilpasse den information der vises.

Du kan til enhver tid slette de cookies der ligger på din enhed. Læs mere om hvordan du sletter cookies her – http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du kan desuden læse mere om cookies i cookiebekendtgørelsen.

Brug af cookies på Christine’s Køkken

På denne side anvendes cookies fra følgende leverandører

  • www.christineskøkken.dk (til at spore din session hvis du logger ind på siden).
  • Google Analytics (indsamling af statistisk information omkring din brug af siden).

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies, skal du ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på at hvis du gør dette, vil du ikke være i stand til at anvende denne side i den fulde omfang.

Du kan læse mere om hvordan du blokerer for cookies her – http://minecookies.org/cookiehandtering.

Personoplysninger

Denne politik beskriver hvordan denne side indsamler, anvender og beskytter de personlige oplysninger, vi har om dig. Med personlige oplysninger forstås oplysninger der kan bruges til at identificere en person, f.eks. for- og efternavn, fysiske adresser og email adresser.

Indsamling og anvendelse af information

Som hovedregel kan du besøge denne side uden at skulle afgive oplysninger om dig selv. Du skal dog, hvis du ønsker at abonnere på nyhedsbrev eller anvende vores kontakt formular, afgive visse oplysninger som navn og email adresse.

Ud over den information du selv afgiver til os, afgiver din computer automatisk nogle data som vi indsamler til statistik. Du kan læses mere om dette i afsnittet Anvendelse af Cookies her på siden.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger, f.eks. ved at registrere dig, abonnere på nyhedsbrev eller anvende vores kontakt formular.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. For at minimere denne risiko anvendes som udgangspunkt en krypteret forbindelse mellem din browser og denne side.