Buffet 1
(Min. 20 personer ved bestilling)
Forret
Kyllingesouffle med ristede bøgehatte, syltede hyben, tomatmarmelade og mizunasalat.
Spinat roulade med varmrøget lakserilette med årstidens garniture.
Hjemmebagt foccacia, smør og urtedressing.
Hovedret
Helstegt oksefilet.
Braiseret unghane i cremet rosmarin sauce.
Krydret filet af gris.
Halve bagte kartofler med nødde og citrus gremolata.
Flødekartofler med urter.
Crispy salat med bønner, bagte løg, hvidløgsbagte tomater, feta og saltbagte græskarkerner.
Marineret broccolisalat med æbler og sprød bacon.
Bulgursalat med marinerede champignon og grillet grønt.
Sauce.
Dessert
Islagkage med 3 slags is på nøddebund.
Mazarinkage med blåbær, hertil vanilje is.
Frisk frugt på fad.
Buffet 2
(Min. 15 personer ved bestilling)
Forret
Krydderbagt laks med råsyltede rødløg, dild og citron, hertil aioli
Romaniesalat med grillet kylling, bagte tomater, Sprød bacon og ristede pinjekerner, hertil dressing.
Hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Oksemørbrad.
Øl braiseret nakkefilet med rodfrugter.
Sesamkartofler.
Flødekartofler.
Grønsalat med bagte rødbeder, glaserede rødløg og feta.
Klassisk broccolisalat med bacon.
Soidskålsalat med æbler, blomkål, ristede hasselnødder og forårsløg.
Skysauce.
Dessert
Små glas med chokolademousse.
Cheesecake med jordbær.
Daim is på mandelbund.
Frisk frugt på fad.