Buffet

Buffet 1

(Min. 20 personer ved bestilling)

Forret

Kyllingesouffle med ristede bøgehatte, syltede hyben, tomatmarmelade og mizunasalat.
Spinat roulade med varmrøget lakserilette med årstidens garniture.
Hjemmebagt foccacia, smør og urtedressing.

Hovedret

Helstegt oksefilet.
Braiseret unghane i cremet rosmarin sauce.
Krydret filet af gris.
Halve bagte kartofler med nødde og citrus gremolata.
Flødekartofler med urter.
Crispy salat med bønner, bagte løg, hvidløgsbagte tomater, feta og saltbagte græskarkerner.
Marineret broccolisalat med æbler og sprød bacon.
Bulgursalat med marinerede champignon og grillet grønt.
Sauce.

Dessert

Islagkage med 3 slags is på nøddebund.
Mazarinkage med blåbær, hertil vanilje is.
Frisk frugt på fad.

Buffet 2

(Min. 20 personer ved bestilling)

Forret

Serranoskinke på små salater med parmesan og grov salsa af, oliven, soltørret tomat og artiskok.
Varmrøget laks på fennikel, ærte og æblesalat.
Hjemmebagt kartoffel foccacia med havsalat og rosmarin
Smør og dressing.

Hovedret

Kalveculotte ala gremolata.
Mørbrad i sauce med rosmarin, tomat og fløde.
kalkuncuvette med timian.
Chunks af bagekartoffel med grønt.
Klassiske flødekartofler.
Tomatsalat med mini mozzarella, rødløg, oliven og rucola.
Cous cous salat med grillet grønt og grove crutoner.
Tzatiziki.

Dessert

Passions cheese cake med chokolade bisquit bund.
Hjemmelavede pandekager med hasselnødder, hertil vanilje is og abrikos kompot.
Frisk frugt på fad.